Programma:
23-03-2019 Milaan - Sanremo
29-03-2019 E3 BinckBank Classic
31-03-2019 Gent-Wevelgem
07-04-2019 Ronde van Vlaanderen
14-04-2019 Parijs-Roubaix
21-04-2019 Amstel Gold Race
Fiets zondag mee met Wout

Fandag vol animatie

  Geplaatst op 07 september 2018

Zijn wegseizoen heeft hij ondertussen afgesloten met een fraaie toptienplaats in de Antwerp Port Epic. Maar voor hij op 16 september het veld induikt in Geraardsbergen, heeft Wout nog één belangrijke afspraak met zijn fans: zondag (9 september) in zijn geboortedorp Lille!

Lorenz Vloemans, woordvoerder van de Fanclub Wout van Aert, is enthousiast met wat er zondag allemaal te gebeuren staat. "Eigenlijk voorzien we een hele dag animatie rond Wout", vertelt Vloemans. "Het is echt de bedoeling dat zijn fans eens een dagje Wout voor hen hebben."

Eerst belangrijk evenement van de dag is een fietstocht, waarin Wout uiteraard zal meefietsen. "Om 11u vertrekken we in Lille voor een gezinstocht van goed twintig kilometer door Lille en een aantal deelgemeentes", verduidelijkt Lorenz Vloemans. "Wie wil, kan nog steeds inschrijven (via supclubwoutvanaert@gmail.com), maar je wacht best niet te lang meer, want om veiligheidsredenen wordt het aantal fietsers beperkt tot een 80 à 90 deelnemers." 

Na de fietstocht gaat Wout zich omkleden en is hij gedurende meer dan een uur -indien nodig langer- beschikbaar voor een signeersessie met al zijn fans. 

"Tegen dan zal ook een space bike-attractie opgesteld staan. Zo kunnen de geïnteresseeden eens testen hoe het voel om ondersteboven te fietsen. Echt een leuke attractie. Ook Wout zal zich wel eens laten overhalen om in dat ding plaats te nemen..."

Praatsessie met Paul Herygers en Erwin Vervecken

Ook leuk, in de vroege namiddag staat een praatmoment op de agenda. Daarop zal Wout samen met Paul Herygers en Erwin Vervecken open en eerlijk vooruitblikken op komend veldritseizoen. "Zeker de moeite waard, al willen we vooraf toch aangeven dat het niet de bedoeling is om veel uit te wijden over de transferperikelen die momenteel rond Wout gaande zijn", geeft Vloemans nog mee.

Het geheel -alles gaat door rond het supporterslokaal Café Sint-Pieter op het Lilse Kerkplein- wordt nog extra aangekleed door de aanwezigheid van Red Bull, privé-sponsor van Wout. We kennen Red Bull niet alleen als lekker drankje, maar ook als sfeermaker op evenementen.

"La Collection WvA"

Tot slot, niet onbelangrijk om mee te geven, wie nog fankledij van Wout wenst aan te kopen, kan dat bij Sarah, die in de buurt een kraampje zal neerposten. 'La Collection WVA' mag komende winter gerust wat meer in het veld te zien zijn...

We geven graag nog mee dat de fandag een organsiatie is van de Supportersclub uit Lille, weliswaar ook met de steun van de andere bestaande supportersclub van Wout. "Zoals die van Booischot", benadrukt Lorenz Vloemans nog. "Het is uiteraard zo dat Wout als zijn fans zoveel mogelijk samen rondom zich wil hebben op een speciale dag als deze."

Hopelijk mogen we ook u verwelkomen, zondag in Lille. Meer info vindt u ook op de Facebookpagina van de supportersclub

Foto: ©Pascal Vande Putte

Fantastische bedrijven

Sponsors